BİLECİK LGS BİRİNCİSİ BOZÜYÜK'TEN

Bilecik LGS birincisi Bozüyük'ten çıktı.

BİLECİK LGS BİRİNCİSİ BOZÜYÜK'TEN
02 Temmuz 2022 Cumartesi 14:47

Bilecik'te Liselere Giriş Sınavı (LGS)'nın Bilecik birincisi Bozüyük Meliha Ercan Orta Okulu Öğrencisi İsmail Karakaş oldu. Sadece 1 soruyu boş bırakan Bilecik İl Birincisi olan İsmail Karakaş, 

Bozüyük İlçe Kaymakamı Adem Öztürk'ü makamında ziyaret eden LGS Bilecik İl Birincisi İsmail Karkaş yaşadığı mutluluğu ve gururu aktardı. 

Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Lise Giriş Sınavı (LGS)’de sadece bir boş soru ile İlçe ve İl Birincisi olan ilçemiz Meliha Ercan Ortaokulu öğrencisi İsmail Karakaş’ı makamında kabul etti.

Sınav başarısını kutlayan Kaymakam Öztürk, başarılı öğrenciyi ödüllendirdi. Kabulde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, Okul Müdürü Recep Kir ve öğrencinin ailesi de hazır bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.