ÇOCUKLAR BİLİMLE TANIŞTI, DENEYLER YAPTI

Bilecik Belediyesi, Bilecik Kent Konseyi ve Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi işbirliğinde hazırlanan bilim şenliğine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

ÇOCUKLAR BİLİMLE TANIŞTI, DENEYLER YAPTI
20 Kasım 2021 Cumartesi 15:55

ÇOCUKLAR BİLİM ŞENLİĞİNDE BİLİMLE TANIŞTI, DENEYLER YAPTI

Bilecik Belediyesi, Bilecik Kent Konseyi ve Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi işbirliğinde hazırlanan bilim şenliğine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Çocuklara bilimin önemi ve bilimin yaşamdaki yerini öğretme ve gösterme amacıyla düzenlenen programa katılan çocuklar, birçok konuda yapılan deneyleri büyük bir keyif ve merakla izledi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Algın, Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şube Başkanı Ayla Ercan, Kent Konseyi Genel Sekreteri Tolga Dedeoğlu, birim müdürleri, öğrenci ve aileleri katıldı.

ÇOCUKLAR DENEY YAPTILAR, YANARDAĞ VE BULUTUN NASIL OLUŞTUĞUNU ÖĞRENDİLER

Bilecik Belediyesi Türkan Saylan ve Zübeyde Hanım Çocuk Sosyal Tesislerindeki çocukların yanı sıra, ilimizdeki özel kreşlerden de öğrencilerin katıldığı etkinlik hakkında bilgi veren Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şube Başkanı Ayla Ercan, Bilecik Belediyesi, Kent Konseyi ve Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi işbirliğinde anlamlı ve faydalı bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi:

‘’Teknoloji ve bilim çağında yaşıyoruz. Amacımız çocuklarımızı bilimle tanıştırmak ve bilimin yaşamımızdaki yerini göstermektir. Çok güzel ve faydalı bir etkinlik oldu. Çocuklar da büyük bir keyif aldılar. Katkısı olan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Çocuklar ve aileleri de düzenlenen programı çok beğendiklerini belirterek, katkısı olanlara teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.