ÇOCUKLAR MATEMATİĞİ MÜZİK EŞLİĞİNDE ÖĞRENDİ

Bilecik Belediyesi, Bilecik Kent Konseyi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen telafi eğitimleri kapsamında yaklaşık 250 öğrenci, matematiği, eğlenerek, dokunarak ve müzik eşliğinde öğrendi.

ÇOCUKLAR MATEMATİĞİ MÜZİK EŞLİĞİNDE ÖĞRENDİ
02 Temmuz 2021 Cuma 16:02

ÇOCUKLAR MATEMATİĞİ EĞLENEREK, DOKUNARAK VE MÜZİK EŞLİĞİNDE ÖĞRENDİ

Bilecik Belediyesi, Bilecik Kent Konseyi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen telafi eğitimleri kapsamında yaklaşık 250 öğrenci, matematiği, eğlenerek, dokunarak ve müzik eşliğinde öğrendi.
Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evinde gerçekleştirilen aktivitede çocuklar bir hafta boyunca onlarca materyali kullanarak, matematikteki birçok işlemi öğrenme fırsatı buldu.
‘’Matematiğe Dokunmayan Kalmasın’’ sloganı çerçevesinde düzenlenen eğitimlerde Matematik Öğretmeni Serpil Yılmaz, çocuklara birçok konuyu anlattı.

‘’ÇOCUKLAR BİRÇOK AÇIDAN VERİMLİ BİR HAFTA GEÇİRDİLER’’

Bilecik Kent Konseyi Genel Sekreteri Tolga Dedeoğlu, yapılan aktivite hakkında verdiği bilgide, Bilecik Belediyesi, Bilecik Kent Konseyi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde güzel bir programın gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:
‘’Telafi eğitim döneminde ilkokul öğrencilerimize, matematikte inovasyon eğitimleri düzenliyoruz. 28 Haziran 2 Temmuz tarihleri arasında toplamda 250 öğrenci hedefimiz vardı bunu sağladık. Eğitmenimiz Serpil Yılmaz, çocuklarımıza matematiği dokunarak ve eğlendirerek öğretmeye çalıştı. Buradaki amacımız çocuklarımıza matematiği eğlenceli hale getirerek, müzik ve resim eşliğinde daha kalıcı şekilde öğretmektir. Aktivite ile çocuklarımız çok mutlu bir zaman dilimi geçirdiler. Bu anlamda böyle güzel bir çalışmada bizlere katkı sunan Belediye Başkanımız Semih Şahin, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Son derece güzel ve faydalı bir program oldu’’ ifadelerini kullandı.
Öğrenciler de gerçekleştirilen uygulamanın çok güzel olduğunu belirterek, çalışmada katkısı olanlara teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.