GÖKYÜZÜNÜ İZLİYORUM ETKİNLİĞİ

Bilecik Belediyesi tarafından 6 -12 yaş arası çocuklar için ücretsiz ‘’Gökyüzünü İzliyorum’’ etkinliği düzenlenecek.

GÖKYÜZÜNÜ İZLİYORUM ETKİNLİĞİ
09 Ağustos 2022 Salı 13:16

HAYDİ ÇOCUKLAR ‘’GÖKYÜZÜNÜ İZLİYORUM’’ ETKİNLİĞİNE KATILIN

Bilecik Belediyesi tarafından 6 -12 yaş arası çocuklar için ücretsiz ‘’Gökyüzünü İzliyorum’’ etkinliği düzenlenecek.
Yaz Spor Okulları, müzik kursları, atölye faaliyetleri, yaz bilim kampları, sanat ve müze akademi etkinlikleri ile çocukların verimli ve keyifli bir yaz tatili geçirmelerini sağlayan Bilecik Belediyesi, çocuklar için güzel ve anlamlı bir aktiviteyi daha hazırladı.
Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda 13 Ağustos Cumartesi günü 20:00 ile 24:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte planeteryum, kampçılık atölyesi ve teleskop ile gökyüzü izlenimi olacak.
Planeteryum gösterisi 15’er kişilik gruplar halinde 7 seans şeklinde düzenlenecek olup, kontenjanlar 105 kişi ile sınırlı olacak.
Çocukların en az bir ebeveyn ile katılması zorunlu olan etkinlik için dileyenler yanlarında çadır, mat, sandalye getirebileceklerdir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.