MEZUNİYET TÖRENİNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin mezuniyet töreninde renkli görüntüler ortaya çıktı.

25 Haziran 2022 Cumartesi 10:40

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin mezuniyet töreninde renkli görüntüler ortaya çıktı. 

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenine öğrencilerin kep atma anında renkli görüntüler ortaya çıktı. 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mezuniyet törenine Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve çok sayıda davetli katıldı. 

Düzenlenen mezuniyet töreninde Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya  ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Baydemir birer konuşma yaptı. 

17 bini aşkın öğrencisi bulunan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin 3 bin 500 öğrencinin mezun olduğu öğrenildi. 


Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya yaptığı konuşmasında, "Binbir emekle eğitimini tamamlayarak mezun olmayı hak eden öğrencileri, onları yetiştiren velileri ve akademisyenleri tebrik eden Vali Kızılkaya, tüm öğrencilere başarılı bir hayat diledi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.