MİNİK ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

Bilecik Belediyesi Türkan Saylan ve Zübeyde Hanım Çocuk Sosyal Tesisleri’nde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler önce gösterilerini sundu daha sonra karnelerini aldı.

20 Haziran 2022 Pazartesi 16:41

MİNİK ÖĞRENCİLER ÖNCE GÖSTERİ YAPTI SONRA KARNELERİNİ ALDI


Bilecik Belediyesi Türkan Saylan ve Zübeyde Hanım Çocuk Sosyal Tesisleri’nde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler önce gösterilerini sundu daha sonra karnelerini aldı.
Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve Başkan Yardımcısı Vedat Kazıcı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa katılarak, öğrencilerin sevinç ve heyecanını paylaştı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Başkan V. Subaşı, çocukların yetiştirilmesinde emeği olan öğretmen ve ailelerine teşekkür etti.


“DÜNYANIN EN DEĞERLİ VARLIKLARINI YARINLARA HAZIRLIYORUZ’’


Belediye Başkan V. Subaşı konuşmasının devamında ‘’Dünyanın en değerli varlıklarını yarınlara hazırlıyoruz’’ ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:
‘’Siz değerli anne ve babalar; dünyanın en güzel varlıkları olan evlatlarımızı sevgiyle donatırken, bizler de onlara bu sevgiyi tamamlayacak eğitimi vermek için çalışıyoruz. Çocukların temel eğitimi almada en hızlı öğrenme çağları bu dönemdir. Böylesine önemli bir dönemde yavrularınızı bizlere güvenerek teslim etmeniz bizim için gurur verici. Bununla birlikte bizlerin de bu sorumluluğu yerine getirmek için gayretle çalıştığımıza emin olmanızı istiyorum. Hedefimiz öğrencilerimizi bireysel farklılıkları benimseyen bir ortamda, çağdaş yaşamın getirdiği bilgi, beceri ve değerlerde, paylaşmayı bilen, sorgulayan ve özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir.’’
Daha sonra çocukların gösterilerini izleyen Başkan V. Subaşı ve Başkan Yardımcısı Kazıcı, çocuklara karnelerini vererek, hatıra fotoğrafları çektirdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.