POMEM KURSLARINDA YÜZDE 88 BAŞARI

POMEM KURSLARINDA YÜZDE 88 BAŞARI
31 Aralık 2022 Cumartesi 12:36

ÜCRETSİZ VERİLEN POMEM KURSLARINDA YÜZDE 88 BAŞARI ELDE EDİLDİ

Bilecik Belediyesi tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) adayları için gerçekleştirilen fiziki yeterlilik sınavı sonuçları açıklandı.
Başta eğitim ve spor olmak üzere birçok alanda gençlere ve çocuklara güzel imkanlar sunan Bilecik Belediyesi, yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.
Gençlerimize yönelik birçok alanda hizmetlerini sürdüren Bilecik Belediyesi, verilen eğitimlerle adayları sınavlara hazırlayarak, eğitim hayatlarına katkıda bulundu.

BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI:
‘’ELDE EDİLEN BAŞARIDAN GURUR DUYDUK’’

Bilecik Belediyesi Spor Birimi uzman eğitmenler tarafından Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Salonunda verilen kurslara katılan 24 öğrenciden 21’i, girdikleri fiziki yeterlilik sınavında başarı elde ettiler.
Yaklaşık iki aydır süren ve haftada 4 gün boyunca verilen eğitimler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘’Belediyemiz uzman eğitmenleri tarafından verilen kurslar sonrasında fiziki yeterlilik sınavına giren öğrencilerin çoğunun istedikleri hedefe ulaşmış olmaları bizleri de mutlu etti. Elde edilen başarıdan bizler de gurur duyduk. Bilecik Belediyesi olarak her zaman eğitim, spor, gençlerimiz ve çocukların yararına çalışmalarda yer almaya devam edeceğiz’ dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.