ÜNİVERSİTE'DE ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BŞEÜ'de "Dünya Engelliler Günü" Etkinliği

ÜNİVERSİTE'DE ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
03 Aralık 2021 Cuma 10:48

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ev sahipliğinde birçok kurumun katkılarıyla gerçekleştirilen “Dünya Engelliler Günü Programı”, Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın teşrifleriyle gerçekleştirildi.      
Programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Kemal Kızılkaya; Engelli kardeşlerimizin, karşılaştıkları sorunların çözümüne katkı sunabilmek için empati duygusuna ihyacımız olduğunu ifade etti.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından kürsüye gelen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şükrü Beydemir ve Bilecik Engelliler Meclisi Başkanı Yücel Uğurlu, günün anlam ve önemine dair konuşmalarıyla devam etti.  İşaret dili ile şarkı dinletisi ve ParaVolley Turnuvası sonrası yarışmalarda başarılı olanlara ödülleri takdim edildi.
Vali Dr. Kemal Kızılkaya ödül töreninin ardından “Kardeşimle Hayalim Masa Etkinlikleri ve Resim Sergisi”ni ziyaret edip engelli öğrencilerle bir süre sohbet etti. 
Programdan ayrılmadan önce engelli bireylerin yaşadıkları sıkıntıları anlamak amacıyla gerçekleştirilen empati etkinliğine katılan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, bisiklet antrenörü ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz'un rehberliğinde, gözleri kapalı halde çift kişilik tandem bisiklet kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.