BİLECİK BELEDİYESİ İŞ İNSANLARINI BİR ARAYA GETİRDİ

Bilecik Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde hazırlanan program ile ilimizde faaliyet gösteren sanayici ve iş insanları ödül ve yemek programında bir araya geldi.

BİLECİK BELEDİYESİ İŞ İNSANLARINI BİR ARAYA GETİRDİ
02 Eylül 2022 Cuma 18:37


Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu, İyi Parti İl Başkanı Hakan Sakarya, Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Gürses, Vedat Kazıcı, Hüseyin Yıldız,  Özgür Algın ile ilimizde faaliyet gösteren fabrika ve sanayi tesislerinin temsilcileri ile davetliler katıldı.

Yarım asra yakın süredir ilimizde faaliyet gösteren firma temsilcileri ve firmaları hakkında hazırlanan videoların gösterildiği buluşmada tecrübe paylaşımı yapıldı.

Sanayici ve iş insanları arasında ilimizde yapılacak proje ve yatırımlar hakkında fikir alışverişlerinin de yapıldığı toplantı sonunda Milletvekili Tüzün,  Başkan V. Subaşı, TSO Başkanı Keskin tarafından sanayici ve iş insanlarına ödülleri verildi.

BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI:

‘’ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE GELİŞTİRMEK VE GÜÇLENDİRMEK BİZLER İÇİN BÜYÜK ONUR VE GURURDUR’’

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı programda yaptığı konuşmada, ‘’Kurtuluşun 100. yılında Bilecik İş Dünyası ödül töreni ve yemeğimize hoş geldiniz.’’ İfadelerini kullanarak, şunları söyledi:

‘’Bilecik’in gelişmesi ve büyümesi için tüm zorlu şartlara rağmen üretim yapan ve binlerce istihdam yaratan sizin gibi değerli sanayicilerimizle bir arada olmak benim için çok değerli. Katılımınız için teşekkür ediyorum. Bu güzel gecede olduğu gibi Bilecik’in Kurtuluşunun 100. yıl dönümünde düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz diğer etkinliklerde destekçimiz olan Bilecik Sanayi ve Ticaret Odası başta olmak üzere çok değerli sanayi kuruluşlarımız ve temsilcilerine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle ekonominin hepimizi zorladığı bu dönemde üretime devam ederek hem şehrimize hem ülkemize katkı sağladığınız, hem de istihdam yaratarak binlerce hemşehrimizin evlerine ekmek götürmesini sağladığınız için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Göreve geldiğim ilk günde söylediğim gibi hepimiz için aslolan Bilecik için çalışmaktır. Şehrimizi geliştirmek ve güçlendirmek bizler için en büyük onur ve gururdur.’’ Dedi.

Milletvekili Yaşar Tüzün ise Bilecik Belediyesi ve TSO işbirliğinde güzel, verimli ve anlamlı bir buluşmanın gerçekleştirildiğini belirterek, katkısı olanlara teşekkür etti.

TSO Başkanı Şükrü keskin ise konuşmasında böyle bir buluşmaya önayak olduğu için Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’ya çok teşekkür ettiğini belirterek, ‘’ilimiz sanayici ve iş insanları olarak bir araya gelmek istedik. Bu anlamlı buluşmada katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Yarım asra yakın bir süredir ilimizin ekonomik ve ticari hayatına katkı sağlayan, insanlar için istihdam oluşturan tüm sanayici ve iş insanlarına selamlarımı ve hürmetlerimi bildiriyorum. TSO olarak bizler her zaman sizlerin yanınızdayız’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.