HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bilecik'te yaşanan sel felaketinin ardından Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hasar gören tarlalarda tespit çalışmalarına başladı.

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
13 Temmuz 2022 Çarşamba 11:37

İLİMİZDE DOLU YAĞIŞINDAN ZARAR GÖREN TARIM ALANLARINDA HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Bilecik'te yaşanan sel felaketinin ardından Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hasar gören tarlalarda tespit çalışmalarına başladı. 


Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; İlimiz Gölpazarı ve Yenipazar  ilçelerinde 9 Temmuz 2022 günü şiddetli dolu,  aşırı yağışlar ve rüzgar nedeniyle tarım alanlarında zarar meydana gelmiştir.


Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş başkanlığında İl Müdür Yardımcıları Mustafa Demirbaş ve Erkal Gedikli’nin katılımıyla meydana gelen zararın ivedilikle tespiti için 9 temmuz akşamı saat 21.00 da koordinasyon toplantısı yapılmıştır.


10 Temmuz 2022 günün sabahı gerekli planlamalar yapılarak 9 teknik ekip zarar tespitleri için görevlendirilmiştir. Teknik ekipler iki gündür tarım alanlarını yerinde inceleyerek çalışmalarına devam etmektedir
Zarar tespit çalışmalarında Muhtarlarımız ve çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerini ileten Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, hasar tespit çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak Bakanlığa gönderileceğini ifade etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.