MELEK BAŞKAN, BELEDİYE İŞÇİSİNİ ENFLASYONA EZDİRMEDİ

Bilecik Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu işçiler için hazırlanan iş sözleşmesinin protokolü imzalandı.

MELEK BAŞKAN, BELEDİYE İŞÇİSİNİ ENFLASYONA EZDİRMEDİ
27 Mart 2023 Pazartesi 15:55

İŞÇİYİ ENFLASYONA KARŞI KORUMAK İÇİN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNE  İMZALAR ATILDI

Bilecik Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu işçiler için hazırlanan iş sözleşmesinin protokolü imzalandı.
Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak, hazırlanan sözleşmeyi imzaladı.

Gerçekleştirilen imza protokolü için sosyal medya hesabında  bir paylaşım yapan Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘’Belediye-İş Sendikası üyesi kadrolu işçilerimizin toplu iş sözleşmesini, Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak ile birlikte imzaladık. İşçilerimiz, imzalanan toplu sözleşmeyle enflasyona karşı koruma altına alındı. Toplu iş sözleşmemiz ve Kayı Aş. için imzaladığımız ek protokolümüz, çalışanlarımıza ve belediyemize hayırlı olsun.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak ise imzalanan protokol ile çalışan işçilerin enflasyona karşı korunduğunu belirterek, katkıları dolayısıyla Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.