OSMANELİ'NE BİR BÜYÜK YATIRIM DAHA

Osmaneli ilçesine bir büyük yatırım daha geliyor.

OSMANELİ'NE BİR BÜYÜK YATIRIM DAHA
29 Eylül 2021 Çarşamba 11:00

Osmaneli Belediye Başkanılığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şunlar aktarıldı;

OSMANELİ OSB’DE KUBA MOTOR RKS YATIRIMA BAŞLADI.ELEMAN İSTİHDAMI VE KONUT TALEPLERİNİ DEĞERLENDİRDİK.


Kuba Motor (RKS) ilçemizde Osmaneli Osb de yatırımı inşaat aşamasıyla devam ediyor.Şirket İnşaatını yürüten proje yöneticisi Abdurahman Bey Başkan Münür Şahin'i ziyaret etti.Fahri Proje Yöneticimiz ve danışmanımız Prof Dr İsa İpcioğlu görüşmede yer aldı.Şirketin özellikle istihdam edeceği personel ve çalışanların konut ihtiyacı konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
60.000 m2 lik alan üzerinde devam eden inşaatta 25.000 m2 lik kapalı alan yapılacak.İlk etapta 200 işçinin çalışacağı şirket ilçemizde yatırımlarına devam edecek.Kuba Motor hakkında kısa bilgi:
"Kuba Motor; Türkiye’nin en büyük organize sanayilerinden Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde, 35.000 metrekare kapalı alanda, yıllık 120.000 adet motosiklet üretim kapasitesi ile 2004 yılından bu yana hizmet veren, kurulduğu günden bugüne motosiklet sektörüne yön vermeyi başaran, Türkiye’nin lider motosiklet markalarından biridir. 250 kişilik idari ve üretim birimleriyle avrupa ve dünya standartlarında teknolojik donanımıyla hizmet veren firmamız, tüm gücü ve kararlılığı ile istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmektedir."
Başkanımız ziyaretleri için şirketimizin değerli yöneticlerine teşekkür ediyoruz dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.