TSO BAŞKAN KESKİN, BAŞARILI İŞLER YAPACAĞINA İNANCIMIZ TAM

Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı için, "İlimiz adına başarılı işler yapacağına inancımız tamdır" diye konuştu.

TSO BAŞKAN KESKİN, BAŞARILI İŞLER YAPACAĞINA İNANCIMIZ TAM
16 Nisan 2022 Cumartesi 09:29

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizle birlikte Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nı ziyaret ettiler.


Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’na, Bilecik Belediye Başkan Vekilliği görevine seçilmesinden dolayı tebrik ederek görevinde başarılar dilediler.
Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim ve Meclis üyelerinin gerçekleştirdiği nazik ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkürlerini iletti. 


Yönetim Kurulu Başkanı Keskin, Sayın Melek Mızrak Subaşı’na öncelikle Bilecik Belediye Başkan Vekilliği görevine seçilmesinden dolayı  hayırlı olsun dileklerini iletti. Daha sonra sözlerinde; ”Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak Belediyemizle geçmişten bugüne her zaman ortak paydaşlıklarda bulunduk yarın ve gelecek içinde aynı şekilde üzerimize düşeni  yapmaya hazırız. İlimiz adına hayata geçecek başarılı ve faydalı işler yapılacağına inancımız tamdır. Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’na çalışmaların da başarılar diliyorum.”dedi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.