VALİ ŞENTÜRK SANAYİCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Vali Şentürk, MATEL Hammadde Sanayi tesisini ziyaret etti

VALİ ŞENTÜRK SANAYİCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR
17 Haziran 2021 Perşembe 17:55

Vali Bilal Şentürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ile birlikte, Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, Elginkan topluluğu kuruluşu olan MATEL Hammadde Sanayi tesisini ziyaret etti. 

Vali Şentürk, MATEL Hammadde Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ercüment Arıcı ve Fabrika Müdürü Ömer Çamoğlu'ndan entegre hammadde hazırlama tesisinin üretim ve çalışmalarına ilişkin bilgi alarak incelemede bulundu. 
 
Elginkan Topluluğu kuruluşu olan MATEL Hammadde Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin 1980 yılında topluluk seramik fabrikalarının hammadde ihtiyacını karşılamak amacı ile kurulduğunu belirten Genel Müdür Arıcı, Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesinde 135 bin metrekare açık ve 20 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu olan Bilecik MATEL Fabrikasının, kil arıtma, silis kumu zenginleştirme, mikronize öğütme, kırma-homojenleştirme ve modern laboratuvarlardan oluştuğunu, her geçen gün yeni yatırımlarla gelişmekte ve büyümekte olduğunu söyledi.
 
MATEL Hammadde Fabrikasının, ülkenin önemli entegre hammadde hazırlama tesislerinden birisi olduğunu ifade eden Vali Şentürk, ilin ekonomisine, üretim ve istihdamına sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.