YAPILANDIRMA KANUNU İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME 

Bozüyük Belediyesi tarafından 7440 sayılı Borçları Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılacak yapılandırmaların devam ettiği bildirildi.

YAPILANDIRMA KANUNU İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME 
08 Nisan 2023 Cumartesi 14:28

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN 7440 SAYILI BORÇLARI YAPILANDIRMA KANUNU İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME 

Bozüyük Belediyesi tarafından 7440 sayılı Borçları Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılacak yapılandırmaların devam ettiği bildirildi.

           Bozüyük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından, Bozüyük Belediyesi sınırları ile mücavir alanları içerisinde bulunan işyeri mükellefleri ile vatandaşların Bozüyük Belediyesi’ne ait borçlarını yapılandırması ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede taksitlendirme için mükelleflerin tahsilat şefliğine başvurabileceği belirtilerek “12 Mart 2023 tarihinde Resmî gazetede yayınlanan 7440 sayılı Borç Yapılandırma Kanunun 1 inci maddesi birinci fıkrası (d) bendinin (1) numaralı alt bendi gereğince, Belediyelerce 31/12/2022 tarihinden (bu tarih dâhil) önce tahakkuk ettirilen vergi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları Kanun kapsamında olduğundan, Belediyemizce 31/12/2022 tarihinden önce tahakkuk etmiş bina, arsa, arazi, çevre temizlik, vergi borçları, su,   ilan-reklam vergisi, kira gelirleri ve para cezaları borçlarını Belediyemiz tahsilat şefliğine şahsen başvuru yapılması şartıyla peşin veya 12 ile 48 ay arasında taksitlendirilmek suretiyle ödenebilecektir.” ifadelerine yer verildi. Ayrıca borçları yapılandırma müracaatlarının 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü sona ereceği öğrenildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.