BAKAN DÖNMEZ, GÖLPAZARI'NDA

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, çeşitli açılışlar ve temaslarda bulunmak üzere Gölpazarı ilçesine geldi.

BAKAN DÖNMEZ, GÖLPAZARI'NDA
22 Nisan 2022 Cuma 17:21

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gölpazarı ilçesinde çeşitli açılışlar yapmak ve bir takım temaslarda bulunmak üzere geldi. 

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Bakan Fatih Dönmez'i elinde çiçekler ile karşıladı. 

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Bakan Dönmez, ilk olarak Taşhan Meydan Düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Ayrıca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Belediye tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden projeler kapsamında, Nefs-i Göl Kadın Girişimciler Kooperatifi'ni, Kültür Merkezi ve Kütüphane İnşaatını, Kapalı Pazaryeri ve Alışveriş Merkezi İnşaatını, 1.Etap Sokak Sağlıklaştırma ve Çevre Düzenleme çalışmalarını yerlerinde inceledi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.