BAŞKAN HAYRİ SUER'DEN BİR MÜJDE DAHA

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimi açısından büyük önem arz eden bir müjde daha verdi.

BAŞKAN HAYRİ SUER'DEN BİR MÜJDE DAHA
29 Temmuz 2022 Cuma 14:18

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Gölpazarı ilçe merkezi ile Beşevler köyü arasındaki dar olan yolun genişleyerek yeni bir şekilde hizmet vereceğini aktardı. 

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, ilçede devam eden yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Başkan Suer'in yoğun Ankara temasları gün gün meyvesini vermeye devam ediyor. 

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer yaptığı paylaşımda şunları kaydetti; "Haftaya Karayolları 14.Bölge Müdürü Sayın Umut Akyazı Beyefendiyi ziyaret ile başladık.
Müjdeyi verelim. Bütün hazirlıklarımız tamam önümüzdeki hafta Beşevler köyümüz ile Gölpazarı arasındaki yolumuzun çalışmaları başlıyor.
45 metre genişliğindeki yeni yolun İnşallah ilçemizin  ekonomik ve sosyal hayatına büyük bir zenginlik katacağına inanıyorum.
Diğer taraftan İnsanlarımızı  daha güvenli ve konforlu bir karayolu ile buluşturmuş olucaz" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan - 2 yıl önce
Yol çok dardı sıkıntı çekiyoruz gelip giderken tebrikler başkanım başarılarınız daim olsun.