BAŞKAN SUER, ÇALIŞANLARI UNUTMADI

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve çalışanlara elleriyle simit dağıttı.

21 Ağustos 2022 Pazar 14:06

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve çalışanlara elleriyle simit dağıttı. 

GÖLPAZARI Belediye Başkanı Hayri Suer, yapmış olduğu çalışmalar ile toplumun tüm kesiminden büyük beğeni toplamaya devam ediyor. 

Başkan Hayri Suer, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Hayri Suer, devam eden projelerde çalışanları da unutmadı. Çalışmaları ziyaret eden Belediye Başkan Hayri Suer elinde bir poşet dolusu simit ile gitti ve simitleri tek tek elleriyle çalışanlara ikram etti. Başkan Hayri Suer'in bu davranışından çok memmun olan çalışanlar ile teşekkür ettiler. 

Başkan Hayri Suer, ilk günkü aşkla ve ilk günkü heyecanlara çalışmak bize çok yakışıyor mesajı verdi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.