BAŞKAN SUER'DEN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ

GÖLPAZARI Belediye Başkanı ilçede yaşayan vatandaşlara maske dağıtırken karşılaştığı Fadime Teyze'nin bahçesini de düzenledi.

BAŞKAN SUER'DEN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ
03 Mayıs 2020 Pazar 15:47

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, 65 yıldır Gölpazarı ilçesinde yaşayan Fadime Teyze ile ilgili olarak yaşadıklarını sosyal medya hesabından yayınladı. Başkan Suer şunları söyledi; "Mübarek Ramazan ayında hemşehrilerimizi ziyaret ederek kıymetli büyüklerimizin sevgili vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz.Birbirimize çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde nerede bize ihtiyaç varsa biz oradayız. Bu günde Orta mahallemizde Fadime teyzemizi ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinledik.çok güzel bir sohbet oldu.Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.