GÖLPAZARI'NA ADETA YATIRIM YAĞIYOR

Yatırımın adeta yağdığı Gölpazarı ilçesinde incelemelerde bulunan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Yapılan çalışmalar ile ilçenin turizmine büyük bir katkı sağlayacağının altını çizdi. 

GÖLPAZARI'NA ADETA YATIRIM YAĞIYOR
09 Mart 2022 Çarşamba 14:48

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Gölpazarı ilçesinde devam eden yatırım çalışmalarını yerinde inceledi. 

Milletvekili Selim Yağcı, yapılan çalışmalar konusunda Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer'den detaylı bilgiler aldı. Milletvekili Selim Yağcı, Yapılan çalışmalar ile ilçenin turiziminin büyük bir katkı sağlayacağının altını çizdi. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Gölpazarı Belediyemiz ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldık.Gölpazarı turizmine  büyük katkı sağlayacak projede başta Gölpazarı Belediye Başkanımız Hayri Süer ve tüm emeği geçenlere teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.
Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele..." diye tamamladı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.