GÖLPAZARI'NA YENİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

Gölpazarı İlçesinin büyük ihtiyacı olan yeni modern bir Küçük Sanayi Sitesi yapımına başlanıyor.

GÖLPAZARI'NA YENİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ
28 Mayıs 2022 Cumartesi 11:23

Gölpazarı İlçesinin büyük ihtiyacı olan yeni modern bir Küçük Sanayi Sitesi yapımına başlanıyor. 

MÜJDEYİ SELİM YAĞCI DUYURDU

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı Gölpazarı İlçesine yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi için şu açıklamada bulundu; "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük Sanayi Siteleri   teşvik ve destekleri kapsamında 
Gölpazarı Yeni Küçük Sanayi Sitemiz 2022 yılı sanayi ve teknoloj bakanlığı yatırım programına ara teklifte sunulmuş ve 2022-2025 yılı program yılları arasıda  yatırım programına alınmıştır. 
Proje tamamlandığında alt yapı ve üst yapısıyla İlçemize yakışır modern bir sanayi sitesine kavuşmuş olacağız.
Gölpazarı ilçemiz  Sanayi esnafımızın  daha modern işyerlerine kavuşarak , işlerini büyüterek, verimliliklerini arttırarak yeni istihdama katkı sağlayarak hızla Sanayileşen  ilimizde üretim ekonomisine  önemli bir fayda sağlamış olacağız
 Bileciğimize ,Gölpazarımıza ve esnafımıza hayırlı bereketli olsun.Destekleri sebebiyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Enerji Bakanımız Sayın Fatih Dönmez,Sanayi Bakanımız Sayın Mustafa Varank olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

BAŞKAN SUER, 2023'TE TAMAMLANACAK

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, ilçeye yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi için şunları aktardı;

Yeni Küçük Sanayi Sitemiz Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 2022 yılı yatırım programına alınmıştır.
Proje tamamlandığında alt yapı ve üst yapısıyla İlçemize yakışır modern bir sanayi sitesine kavuşmuş olacağız. Projeyi 2023 yılına kadar bitirmeyi hedefliyoruz.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ ve Bilecik Milletvekili Sayın Selim YAĞCI'ya teşekkür ederiz" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.