GÖLPAZARI'NDA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Gölpazarı'nda bir ilk gerçekleşti.

24 Temmuz 2022 Pazar 14:28

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer'in yıllar sonra ilk defa Gölpazarı ilçesinde hazırlanan yerde buğday ve arpa alımına başlayan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nun yetkililerine karşı heyecanı görülmeye değerdi.

Gölpazarı'nda Yeni soğuk hava deposunun olduğu yerde alım çalışmalarına başlayan TMO yetkilileri yoğun bir ilgi ile karşılandı. 

Başkan Suer, ilk defa alım yapan TMO yetkililerinden çalışmaları ile bilgi aldı. Başkan Hayri Suer çiftçilere kolaylık olması için yapılan çalışmaları da videoda tek tek anlattı. 

Başkan Hayri Suer, yaşadığı heyecanı gözlerinden okunurken amaçlarının çiftçiğinin emeklerinin karşılığını alması için Belediye olarak biz elimizden gelenin en iyisini bu zamana kadar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz diye aktardı. 

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Gölpazarı'nda bir ilk daha. Yıllar sonra ilk defa TMO buğday ve arpa alımına başladı. Çiftimize hayırlı olsun. Rabbim bol bereket versin inşallah
Her zaman çiftimizin ve üreticimizin yanındayız" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.