HAYRİ BAŞKAN'DAN TARIMA BÜYÜK DESTEK

GÖLPAZARI Belediye Başkanı Hayri Suer, Belediyeye ait olan arazide, Belediye Personeli ve araçları ile tarımsal üretime başladı.

26 Temmuz 2022 Salı 17:39

Gölpazarı Belediyesi kendisine ait olan tarlada kendi personeli ve kendi ekipmanları ile tarımsal üretime başladı.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Belediyeye ait olan tarlada üretim yapıldığı esnada incelemelerde bulundu ve bir açıklama yaptı. 

Başkan Suer şunları söyledi; "Bu arazi Gölpazarı Gölpazarı Belediyesinin arazisi. Geçtiğimiz yıl bu arazide ayçiçeği ekmiştik bu yıl buğday ektik. Önce bu tarlamızı ektik sürdük ektik. Bu günde harman yapıyoruz. Şu an harmandayız. Çok güzel bereketli. Güzel bir hasılat bekliyoruz" dedi. 

Tarlada izi olmayının harmanda yüzü olmaz diyen Başkan Hayri Suer şöyle devam etti; "Bundan sonra Belediyemizin arazilerini yine belediye adına kendi ekipmanlarımız ile tarımsal üretimde yer alacağız. Üretmeye devam edeceğiz. Biz her anlamda proje üretmeye devam eden. Kendimize yeni finansman kaynakları oluşturmaya devam edeceğiz. Ben buna girişimci Belediyecilik anlayışı diyorum. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için kaynağa ihtiyacımız var. Bu üretimlerimiz ile Belediyemize yeni kaynaklar oluşturuyoruz" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.