MİLLET BAHÇESİNİN YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNULDU

Vali Bilal Şentürk, Gölpazarı ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

MİLLET BAHÇESİNİN YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNULDU
25 Haziran 2021 Cuma 10:57

Vali Bilal Şentürk, Gölpazarı ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Vali Şentürk, Kaymakam Efecan Şahin,  Belediye Başkanı Hayri Süer ve beraberindekilerle birlikte ''Millet Bahçesi''nde peyzaj çalışmalarının yürütüleceği alanda incelemelerde bulunarak, projede yer alan tesisler ve sosyal donatılar hakkında bilgi aldı.
 
Yamaç paraşütü tutkunlarının mekanı haline gelen 1300 rakımlı Çengeller köyüne 6 kilometre uzaklıktaki Hasan Dağında beraberindekilerle birlikte incelemede bulunan Vali Şentürk, bölgenin yamaç paraşütü ve doğa sporu turizmine kazandırılması için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 
 
Çengeller köyünde köy muhtarı Mehmet Aysan ve köylülerle bir araya gelerek, bir süre sohbet eden ve Kuşçaören köyü yol yapımı çalışmasını inceleyen Vali Şentürk daha sonra Söğütçük köyünde çıkan yangında evi yanan Bülent Cambaz ve ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 
 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile hayırsever vatandaşların desteğiyle yapımı devam eden inşaatta da incelemede bulunan Vali Şentürk, imece usulüyle yapılmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.