ALİ MAHİR BAŞARIR’A YOĞUN İLGİ

Bilecik Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen söyleşi, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

ALİ MAHİR BAŞARIR’A YOĞUN İLGİ
16 Mayıs 2022 Pazartesi 15:37

ALİ MAHİR BAŞARIR’DAN BİLECİK’TE SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ

Bilecik Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen söyleşi, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen söyleşi ve imza programına; Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Kent Konseyi Başkanı  Seyfi Özgen açılışta yaptığı konuşmada, değerli bir konuşmacıyı Bilecik’te ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

BAŞKAN V. SUBAŞI:

‘’BİLECİK’E DEĞER KATACAK KONU VE KONUKLARI AĞIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ise Bilecik’e değer katacak konu ve konukları Bileciklilerle buluşturmaya devam edeceklerini belirterek, ‘’Bilecik’imizde değerli bir konuğu ağırladığımız için çok mutluyuz. Şehrimizde bu tür önemli programları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bütün konuklara bu anlamda teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Söyleşi sonrasında katılımcıların sorularını da cevaplandıran Konuşmacı Başarır, Beşli Çete isimli kitabını imzaladı.

BAŞARIR VE BERABERİNDEKİLER TARİHİ YERLERİ ZİYARET ETTİ

 Söyleşi ve imza programından sonra Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Başkan V. Subaşı ile Kent Konseyi Başkanı Özgen, ilimizin tarihi yerlerini gezerek bilgi aldı.
Program kapsamında Şeyh Edebali Türbesi,  Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Yaşayan Şehir Müzesini gezen heyet Bilecik hakkında bilgi aldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.