BETÜL DEMİR İZDİHAMI

Bilecik Belediyesi tarafından 100. Yıl Kurtuluş Festivali kapsamında düzenlenen Fener Alayı ve Betül Demir konserinde 30 Ağustos Zafer bayramı sevinci büyük bir coşkuyla kutlandı.

BETÜL DEMİR İZDİHAMI
31 Ağustos 2022 Çarşamba 17:19

BİLECİK’TE ZAFER COŞKUSU FENER ALAYI VE KONSERLE KUTLANDI


Bilecik Belediyesi tarafından 100. Yıl Kurtuluş Festivali kapsamında düzenlenen Fener Alayı ve Betül Demir konserinde 30 Ağustos Zafer bayramı sevinci büyük bir coşkuyla kutlandı.
Cumhuriyet meydanında bir araya gelen binlerce kişi, önce fener alayında tek yürek oldu daha sonra Betül Demir konseriyle 30 Ağustos zafer bayramı coşkusunu yaşadı.
Düzenlenen fener alayı ve konserine, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu, belediye başkan yardımcıları,il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda Bilecikli katıldı.

Fener alayına ellerindeki Türk bayrakları ve fenerlerle katılan Bilecikli vatandaşlar, bando eşliğinde yürüyerek, zafer coşkusunu yaşadı.

BAŞKAN V. SUBAŞI:
‘’100. YIL KURTULUŞ FESTİVALİ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK’’


Konserde kısa bir konuşma yapan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 100. Yıl kurtuluş festivali kapsamında etkinliklerin devam edeceğini belirterek, ‘’Bugün harika bir zafer yürüyüşü yaptık. Bir kez daha hem zafer bayramımızın 100. Yılı kutlu olsun  hem de bize özgürlüğümüzü veren Ata’mıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. 100. Yıl Kurtuluş festivali etkinliklerimiz devam edecek. Çok güzel bir atmosfer var burada. Eğlendiğinizi ben iyi biliyorum. Tekrar hepimizin 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını  bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum’’ ifadelerini kullandı.
Milletvekili Yaşar Tüzün ve Başkan V. Subaşı daha sonra Betül Demir’e Bilecik seramiği üzerine yansıtılmış Atatürk portresi ve çiçek hediye etti.
Şarkıcı Betül demir ise Bilecik’te olduğu için büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Başkan V. Subaşı ve konser alanındakilere teşekkür etti.
Bilecik’te kadın Belediye Başkanı görmekten de büyük mutluluk duyduğunu belirten Betül Demir tekrar Bileciklilerle buluşmak istediğini söyledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.