BİLECİK BELEDİYESİ KÜLTÜR GEZİLERİ BURSA İLE BAŞLIYOR!

Bilecik Belediyesi’nin düzenlediği ve 4 farklı şehri kapsayan Kültür Gezileri ilk gezisini 29 Temmuz Cumartesi Bursa’ya yapıyor.

BİLECİK BELEDİYESİ KÜLTÜR GEZİLERİ BURSA İLE BAŞLIYOR!
26 Temmuz 2023 Çarşamba 14:04

BİLECİK BELEDİYESİ KÜLTÜR GEZİLERİ BURSA İLE BAŞLIYOR!

Bilecik Belediyesi’nin düzenlediği ve 4 farklı şehri kapsayan Kültür Gezileri ilk gezisini 29 Temmuz Cumartesi Bursa’ya yapıyor.

Bilecik Belediyesi kültürel etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Daha önce İstanbul ve Ankara’ya düzenlenen turlar büyük bir ilgiyle karşılanan Bilecik Belediyesi, bu yıl şehir ve gezi sayısını artırarak büyük bir organizasyona imza atıyor. Bursa, Eskişehir, İstanbul ve Ankara’ya toplam 5 gezi düzenleyecek olan Bilecik Belediyesi gezilerin rota ve tarihlerini açıkladı. 29 Temmuz Bursa Turu, 5 Ağustos İstanbul Feshane Turu, 12 Ağustos Eskişehir Turu, 19 Ağustos İstanbul Tarihi Yarımada Turu ve 26 Ağustos Ankara turu ile vatandaşlara güzel bir kültür ve tarihi gezi planlayan Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı yaptığı açıklamada “Daha önce de vatandaşlarımız İstanbul Boğaz Turu ve Ankara Turu ile kültürel ve tarihi çok güzel bir gezi deneyimi yaşadılar. Özellikle daha önce hiç deniz görmemiş kadınlarla yaptığımız Boğaz Turu bizim için oldukça özeldi. Bu yıl da turlarımızı 4 şehre yaydık. Oldukça güzel yerlere düzenlediğimiz bu Kültür Gezilerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi, gerçekleştirilecek Kültür Gezilerine katılım şartlarını ise şu şekilde açıkladı. 6 yaş ve üzeri çocukların velileri ile katılabileceği turlar ücretsiz ve kontenjanla sınırlıdır. Kayıtlar her Çarşamba ve Perşembe Atatürk Parkı üzerinde saat 11.00-19.00 saatleri arasında kurulacak stantlarımızda kimlik belgesi ile yapılacaktır. Her bir vatandaş Bursa, Eskişehir, Ankara ve İstanbul şehirlerine düzenlenecek Kültür Gezilerinden yalnızca 1 geziye katılabilecektir.

29 TEMMUZ CUMARTESİ BURSA TURU
Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Ulucami, Osman Gazi ve Orhan Gazi Türbesi, Bursa Kent Müzesi ve Yeşil Türbe.
5 AĞUSTOS CUMARTESİ İSTANBUL FESHANE TURU
Yenilenen Yüzüyle Artİstanbul Feshane, Eyüp Sultan Camii, Mahmutpaşa Camii ve civardaki türbeler, Pierre Loti Tepesi ve Süleymaniye Camii.
12 AĞUSTOS CUMARTESİ ESKİŞEHİR TURU
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Tarihi Odunpazarı Evleri, Kurşunlu Külliyesi, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Hayvanat Bahçesi, Sualtı Dünyası, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi.
19 AĞUSTOS CUMARTESİ İSTANBUL TARİHİ YARIMADA TURU
Gülhane Parkı, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı (Ücretli ve isteğe bağlı), Ayasofya Camii, Sultanahmet Meydanı (Serbest zaman), Dikilitaş ve Hipodrom.
26 AĞUSTOS CUMARTESİ ANKARA TURU


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.