BİLECİK’TE MANUŞ BABA RÜZGÂRI!

Bilecik Belediyesi pandemi dönemi etkinlik yasağının kaldırılmasıyla birlikte hiçbir ayı boş geçirmiyor.

BİLECİK’TE MANUŞ BABA RÜZGÂRI!
25 Şubat 2022 Cuma 12:50

BİLECİK’TE MANUŞ BABA RÜZGÂRI!

Bilecik Belediyesi pandemi dönemi etkinlik yasağının kaldırılmasıyla birlikte hiçbir ayı boş geçirmiyor. Şehirde kültür sanat etkinliği düzenlemek isteyen özel girişimcilere mekân ve iletişim destekçisi olmaya devam eden Bilecik Belediyesi, birbirinden yetenekli oyuncu ve müzisyenleri Bilecik ile buluşturmaya devam ediyor.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi dün muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Gençlerin hayran olduğu sanatçı Manuş Baba, Bilecikli sanatseverlere müzik ziyafeti verdi. Şarkıcının konserine yoğun ilgi gösteren hayranları, cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkılara eşlik etti. Salonu dolduran Bilecikli vatandaşlar konserden oldukça memnun kaldı.

Belediye Başkanı Semih Şahin geceye eşi Serpil Şahin ve Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ile katıldı. Konsere ilginin yüksek olmasından dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Semih Şahin; “Öncelikle bizlere böyle güzel bir gece yaşatan Manuş Baba ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bilecik'te bu salonu bu şekilde ilk kez kalabalık görüyorum. Demek ki Bilecikliler sizi çok sevdi. Benim daha önce de bu tür konserlerde dediğim bir sözüm vardı. O da gençlere sürekli rock müzik dinlemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü rock müzik beyindeki bütün damarları hareketli halde kılıyor. Onun için kimsenin sizi kandırmasına izin vermiyor. Manuş Baba’ya Bilecik'te bizimle olduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı. Konuşmanın ardından Manuş Baba’ya hediyelerini takdim eden Başkan Semih Şahin Bileciklilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi, önümüzdeki ayın kültürel etkinliklerinin duyuru ve takvimini sosyal medya hesaplarından yayınlıyor. İlgilenen vatandaşlar bu hesaplardan etkinlikleri takip edebilir ve bilgi alabilirler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.