ÇOCUKLAR HAZIRLANAN ETKİNLİKLERLE EĞLENDİ

Binlerce çocuk, Bilecik Belediyesi tarafından kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan programlar ile gönüllerince eğlendi.

ÇOCUKLAR HAZIRLANAN ETKİNLİKLERLE EĞLENDİ
06 Eylül 2021 Pazartesi 11:58

ÇOCUKLAR KENDİLERİ İÇİN HAZIRLANAN ETKİNLİKLERLE EĞLENDİ

Binlerce çocuk, Bilecik Belediyesi tarafından kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan programlar ile gönüllerince eğlendi.

Pelitözü Gölpark’ta üstü açık otobüs ile müziklerin seslendirildiği etkinlikte çocuklara şeker ve rüzgar gülleri dağıtıldı.

Tahta bacak adam ve maskotların gösterileriyle yürüyüş yapan çocuklar, müzik eşliğinde eğlendi ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

ATATÜRK PARKI’NDA İLLÜZYON GÖSTERİSİ

Etkinlikler kapsamında ayrıca Atatürk Parkı’nda sihir ve illüzyon gösterisi yapıldı, maskotlar sahne aldı.

Belediye Başkanı Semih Şahin, etkinliklere katılarak çocukların kurtuluş günü sevincine ortak oldu. Amaçlarının çocukların yüzünde gülümseme oluşturmak olduğunu kaydeden Başkan Şahin, sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada ‘’Atatürk Parkı’nda çocuklarımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz illüzyon gösterisinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Sizlere söz veriyorum çocuklar gözlerinizdeki o pırıltıyı hiçbir zaman söndürmeyeceğim.’’ İfadelerini kullandı.

Aileler ve çocuklar da düzenlenen etkinlikten duydukları sevinci belirterek, Başkan Şahin ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.