ÇOCUKLAR İSTANBUL'U ÜCRETSİZ GEZİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından Haydi Çocuklar İstanbul’a isimli proje kapsamında yüzlerce çocuk İstanbul’u ikinci kez gezip görme imkanı buldu.

ÇOCUKLAR İSTANBUL'U ÜCRETSİZ GEZİYOR
05 Ekim 2021 Salı 16:27

‘’HAYDİ ÇOCUKLAR İSTANBUL’A’’ GEZİSİNİN İKİNCİSİ DÜZENLENDİ

Bilecik Belediyesi tarafından Haydi Çocuklar İstanbul’a isimli proje kapsamında yüzlerce çocuk İstanbul’u ikinci kez gezip görme imkanı buldu.

Belediye Başkanı Semih Şahin’in çocuklara hediyesi olarak hazırlanan program kapsamında geçtiğimiz haftalarda 60 aşkın öğrenci İstanbul’u gezip görürken, bu hafta ise 50’ye yakın öğrenci tarihi şehri gezip görme imkanı buldu.

BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN:

‘’ÇOCUKLAR İÇİN GÜZEL PROJELER GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

 Çocuklar için hazırlanan program hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Semih Şahin, başta çocuklar olmak üzere toplumun her kesimini gülümsetmeye ve mutlu etmeye çalıştıklarını belirterek, ‘’Belediye Başkanlığımız ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında hazırlanan çalışma ile bugüne kadar İstanbul’u görmeyen çocuklarımızı İstanbul’a götürerek, gezdirme imkanı sunuyoruz. İlkini, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz gezi programının ikincisini yaptık.  Gezi ile çocuklarımız Rahmi Koç Müzesi, Boğaz Turu ve İstanbul’u keşfetmiş oldular. Biz de bundan dolayı büyük bir mutluluk yaşadık. Çocuklar için güzel projeler geliştirmeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.