İKİ EFSANE AYNI FOTOĞRAFTA

Türk Sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın bu gün hayatını kaybetti.

İKİ EFSANE AYNI FOTOĞRAFTA
28 Haziran 2022 Salı 11:09

Türk Sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın bu gün hayatını kaybetti. 

Bilecik'in efsane ismi Cin Aga olarak bilinen Bilecik eski Belediye Başkanı Mustafa Cinoğlu'nun oğlu İsmail Cinoğlu ünlü Sanatçı Cüneyt Arkın ile Bilecik eski Belediye Başkanı Mustafa Cinoğlu'nun bir arada olduğu bir fotoğrafı paylaştı. 

İki efsane isim yıllar önce Ünlü Sanatçı Cüneyt Arkın, Bilecik'e alkol ve uyuşturucuya karşı yapılan bir etkinliğe katılmış ve daha sonra Şeyh Edebali Türbesini dönemin Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Cinoğlu ile birlikte ziyaret ederken çekilen bir fotoğrafı paylaştı. 

İsmail Cinoğlu fotoğraf ile ilgili şunları aktardı; "Mekanın cennet olsun büyük usta CÜNEYT ARKIN yıllar önce şehrimizde CİNOĞLU MADENCİLİK SAĞRA SPECİAL OLARAK ALKOL UYUŞTURUCU KONULU KONFERANS  DAVETİMİZİ KIRMAMIŞTI ÖZLEM VE DUA İLE ANACAĞIZ" dedi. 

Bizde haber sitemiz olarak hayatını kaybeden Ünlü sanatçı Cüneyt Arkın'a ve yıllar önce hayatını kaybeden Bilecik eski Belediye Başkanı Cin Ağamız Mustafa Cinoğlu'na Allah'tan rahmet ailesine ve tüm sevenlerine başsağlı dileriz. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.