KORKUDAN KORKMAK İLGİYLE İZLENDİ!

Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şubesi ve Tiyatro Dembedem’in ortak organizasyonuyla sahnelenen Korkudan Korkmak adlı tiyatro oyunu Bilecik’te sahnelendi.

KORKUDAN KORKMAK İLGİYLE İZLENDİ!
15 Mart 2022 Salı 11:18

KORKUDAN KORKMAK BİLECİK’TE İLGİYLE İZLENDİ!

Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şubesi ve Tiyatro Dembedem’in ortak organizasyonuyla sahnelenen Korkudan Korkmak adlı tiyatro oyunu Bilecik’te sahnelendi.

Bilecik Belediyesi; kentte kültür sanat etkinliği düzenlemek isteyen özel girişimcilere mekân ve iletişim destekçisi olmaya devam ediyor. Böylece birbirinden yetenekli oyuncu ve müzisyenler de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Bilecikliler ile buluşuyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şubesinin düzenlediği ve oyuncu Utku Özçalcı’nın sahnede devleştiği Korkudan Korkmak adlı tek kişilik kara mizah gösterisi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelendi. Büyük Usta Aziz Nesin’in ölümsüz eserlerinden derlenen oyun, Bilecikli sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Geceye eşi Güler Tüfekçioğlu, Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu, Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şubesi Başkanı Rasim Yıldırım ile katılan Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, oyunu izlemeye gelen vatandaşlara oyuna gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Vekili Tüfekçioğlu bu tür anlamlı etkinlik ve iş birliklerine belediye olarak her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi, kültürel etkinliklerinin duyuru ve takvimini sosyal medya hesaplarından yayınlıyor. İlgilenen vatandaşlar bu hesaplardan etkinlikleri takip edebilir ve bilgi alabilirler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.