KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE BURAY’DAN MUHTEŞEM KONSER

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan kurtuluş günü kutlama etkinlikleri kapsamında şarkıcı Buray, Bileciklilere konser verdi.

KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE BURAY’DAN MUHTEŞEM KONSER
07 Eylül 2021 Salı 10:23

KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE BURAY’DAN MUHTEŞEM KONSER

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan kurtuluş günü kutlama etkinlikleri kapsamında şarkıcı Buray, Bileciklilere konser verdi.

Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü etkinliği kapsamında Cumhuriyet meydanında düzenlenen konsere, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve eşi Aysel Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

VATANDAŞLAR HES SORGULAMASI İLE KONSER ALANINA ALINDI

Düzenlenen konser öncesi vatandaşlar, salgınla mücadele kapsamında Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının HES kodu sorgulaması yapmasıyla alana alındı. Konserde maske ve mesafe kurallarına riayet edilmesi yönünde anonslar yapıldı.

Daha sonra sahneye çıkan pop müziğinin sevilen ismi Buray, çeşitli şarkılarını seslendirirken Belediye Başkanı Semih Şahin ve Milletvekili Yaşar Tüzün, şarkıcıya çiçek takdim etti.

Bilecikliler olarak anlamlı ve kutlu bir günü yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Semih Şahin, konsere katılanların kurtuluş gününü kutlayarak, ‘’ 99 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları yurdumuzu düşmandan temizledi. Sizlere ve bizlere düşen bilimle, kültürle, sanatla bu kurtuluşu tekrar gerçekleştirmektir." Dedi.

Milletvekili Yaşar Tüzün ise 30 Mart 2019 tarihinde korku imparatorluğunun yıkıldığını belirterek, ‘’Öncelikle tüm hemşehrilerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, bizlere kurtuluşu armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, silah ve fikir arkadaşlarını minnetle anıyorum. Sizler Bilecik’te 30 Mart 2019’da sadece Belediye Başkanı Semih Şahin’i seçmediniz. Aynı zamanda korku imparatorluğuna da son verdiniz’’ ifadelerini kullandı.

Milletvekili Yaşar Tüzün eşi Aysel Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin daha sonra Şarkıcı Buray ve çocuklarla birlikte sahnede hatıra fotoğrafı çektirdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.