MUHTEŞEM KONSER

Bilecik Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çocuk Senfoni Orkestraları ve Koroları konseri ayakta alkışlandı.

11 Haziran 2022 Cumartesi 18:46

ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASININ KONSERİ AYAKTA ALKIŞLANDI

 
Bileciklileri kültür ve sanatsal birçok aktivite ile buluşturan Bilecik Belediyesi, bu kez Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestraları ve Korolarını ağırladı.
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konseri, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş izledi.
Orkestra Şefi Simay Pala, Koro Şefi Derya İnanç’ın birlikteliğinde gerçekleştirilen konser, ayakta alkışlanırken, Başkan V. Subaşı konser sonrasında Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, orkestra ve koro şeflerine çiçek takdim etti.
BAŞKAN V. SUBAŞI:
‘’KÜLTÜR VE SANATIN KISITLANDIĞI BU DÖNEMDE BİZLERE UMUT VAADEDİYORSUNUZ’’

Konseri büyük bir keyifle takip ettiklerini ve Bilecik’te de senfoninin temellerini atmaya çalışacaklarını kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Öncelikle bizlere bu güzelliği yaşatan bütün orkestra ve koro üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak her alanda katkı sunan Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizlere harika bir gün geçirmemizi sağladılar. Bu salonu dolduran değerli çocuklar ve aileleri hepinize çok teşekkür ediyorum. Kültür ve sanat etkinliklerinin tam kısıtlandığı bu dönemde bizlere umut vadediyorsunuz. Sanatlı ve sanat içinde günler diliyorum. Sanat varsa bizler varız.’’ İfadelerini kullandı.
TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AHMET ATAÇ:
‘’BİLECİK’E HER AÇIDAN KATKI VERMEK İSTİYORUZ. ÇÜNKÜ BİLECİK MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN CUMHURİYET KENTLERİNDEN BİR TANESİDİR’’
Konuşmasında Bilecik’e her açıdan katkı vermek istediklerini vurgulayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ‘’Bilecik ve Eskişehir çok iyi ilişkileri olan iki şehrimiz. Tepebaşı’nda en çok yaşayan Bileciklileri çok seviyoruz. Bundan da her zaman iftihar ederim. Derneklerini de sık sık ziyaret ediyorum. Bilecik’imize yakışan bir gün oldu. Bilecik’imizin de ilk kadın başkanı Melek Hanım’a da başarılar diliyorum. Bilecik’e her alanda ciddi destekler vermek istiyoruz. Çünkü Bilecik, Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet kentlerinden bir tanesidir.’’ İfadelerini kullandı.
Konuşmanın sonunda Başkan V. Subaşı, Başkan Ataç’a Bilecik seramiği üzerine yansıtılmış Mustafa Kemal Atatürk portresi hediye ederken, Başkan Ahmet Ataç ise Başkan V. Subaşı’na Nazım Hikmet’in portresinin yapıldığı bir karikatür eser ile camdan yapılmış Türkiye’nin ilk otomobili Devrim’in bir çalışmasını hediye etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.