SAHNEDE ENGELİN OLMADIĞINI GÖSTERDİ

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan 100. Yıl Kurtuluş Festivali kapsamında sahne alan Murat Durmaz ve Tolga İnci, Bileciklilere eğlenceli bir gece yaşattı.

SAHNEDE ENGELİN OLMADIĞINI GÖSTERDİ
08 Eylül 2022 Perşembe 11:21

100. YIL KURTULUŞ FESTİVALİ BİLECİKLİ SANATÇILARIN KONSERLERİYLE DEVAM ETTİ

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan 100. Yıl Kurtuluş Festivali kapsamında sahne alan Murat Durmaz ve Tolga İnci, Bileciklilere eğlenceli bir gece yaşattı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konserde ilk önce Tolga İnci ve orkestrası sahne alırken daha sonra ise Bilecik’in sevilen ismi Murat Durmaz ve ekibi meydandakileri coşturdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar ve Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da konserlere katılarak, meydandakilerin kurtuluş festivali sevincini paylaştı.

TOLGA İNCİ SAHNEDE ENGELİN OLMADIĞINI GÖSTERDİ

Aynı zamanda öğretmen olduğunu ifade eden Tolga İnci konserin bir bölümünde tekerlekli sandalyeli öğrencisi ile şarkılar söyledi.

Engellerin sevgi ile birlikte aşılabileceği mesajını veren Tolga İnci, dezavantajlıların hiçbir zaman pes etmemesi gerektiğini şarkılarıyla söyledi.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da Tolga İnci’ye mesajları ve performansı için teşekkür ederek, çiçek taktim etti.

MURAT DURMAZ SEVİLEN ŞARKILARIYLA ALANDAKİLERİ COŞTURDU

Daha sonra sahneye çıkan Murat Durmaz ise kurtuluşun anlam ve önemini ortaya koyan eserler yanı sıra Bileciklilerin sevdiği şarkılarını seslendirdi.

Anlamlı bir etkinlik için sahne aldığından dolayı mutlu olduğunu kaydeden Murat Durmaz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan Başkan V. Subaşı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Meydandakilerin, Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayan Murat Durmaz’a Milletvekili Yaşar Tüzün ve Başkan V. Subaşı çiçek taktim ederek, hatıra fotoğrafları çektirdi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.