SANAT AKADEMİSİ KAYITLARI BAŞLADI!

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve birçok alanda eğitimlerin verildiği Sanat Akademisi kayıt başvuruları başladı.

SANAT AKADEMİSİ KAYITLARI BAŞLADI!
29 Eylül 2022 Perşembe 12:55

BİLECİK BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ KAYITLARI BAŞLADI!

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve birçok alanda eğitimlerin verildiği Sanat Akademisi kayıt başvuruları başladı.

Bilecik halkını birçok alanda aktivite ile buluşturan Bilecik Belediyesi her yıl düzenlediği Sanat Akademisi eğitim ve kursları ile halkımıza hizmet vermeye devam ediyor. Sanatın birçok dalında verilen eğitimlerle hem çocuklarımız erken yaşta sanatla tanışıyor, hem de içinde ukde kalan vatandaşlarımız bu eğitimlerden faydalanabiliyor.

Keman, gitar, piyano, ney, klarnet, bağlama, ritim ve perküsyon, Türk Sanat Müziği Korosu, Çocuk Korosu, Halk Oyunları, resim, heykel, rölyef ve tiyatro alanlarında verilecek kurslara 7 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız katılabilir. Son kayıt tarihi 7 Ekim Cuma günü olan Sanat Akademisi Kursları 10 Ekim Pazartesi günü eğitimlere başlayacaktır.

Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezine gelebilir ya da 0228 214 91 50 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.