SANAT AKADEMİSİ OYUNCULARI AYAKTA ALKIŞLANDI

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi  Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan ‘’Büyülü Kaçamak’’ adlı oyun Bilecik’te sahne aldı.

SANAT AKADEMİSİ OYUNCULARI AYAKTA ALKIŞLANDI
30 Ocak 2023 Pazartesi 16:52

BİLECİK BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ OYUNCULARI AYAKTA ALKIŞLANDI

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi  Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan ‘’Büyülü Kaçamak’’ adlı oyun Bilecik’te sahne aldı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyuncular, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, sahnelenen oyun sonrasında oyunculara çiçek takdiminde bulunarak, fotoğraf çektirdi.

BELEDİYE BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI:

‘’ŞEHRİMİZDEN ÇIKAN OYUNCULARLA SALONLARIMIZIN DOLMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR’’

Oyun sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan V. Subaşı, ‘’Ben öncelikle bu atmosferi yaşattıkları için tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Mutlaka aileleriniz de sizlerle gurur duymuştur. Bilecik’te Belediyemiz Sanat Akademisinde böyle oyunlar oldukça bizler onları izlemeye devam edeceğiz. Oyuncular kendi içimizde olunca sahneler ne kadar güzel salonlar ne kadar dolu oluyormuş, onu gördük. Böylesine güzel kendi şehrimizden oyuncuların olması bizleri ayrıca mutlu ediyor’’ ifadelerini kullandı.

Mehmet Yılmaz tarafından yazılan ve Yönetmenliğini Onur Algın’ın yaptığı oyunda Reji Asistanı Tuğba Kaval yer alırken oyunda ise Emre Bulut, Beyzanur Çerkez, Damla Akdeniz, Ümit Çağatay Koç, Bilge Sertcan, Ali Osman Aydın, Merve Eren, Ayşe Sabah, Ecrin Işık, Nurcan Gündüz, Didem Mercan, İlayda Kurnaz ve Efe Bozdoğan yer aldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.