SİNEMA GECELERİNE BÜYÜK İLGİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yeşilçam Sinema Gecelerini sinema severler büyük bir ilgiyle takip ediyor.

SİNEMA GECELERİNE BÜYÜK İLGİ
26 Ağustos 2023 Cumartesi 18:29

BİLECİKLİLERDEN ‘SİNEMA GECELERİNE’ BÜYÜK İLGİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yeşilçam Sinema Gecelerini sinema severler büyük bir ilgiyle takip ediyor.

Bilecik Belediyesi Vadipark Sosyal Tesislerinden 4 gün boyunca gerçekleştirilen etkinlikte her akşam binlerce kişi geniş ekranda sinema izleme keyfini yaşıyor.

Şu ana kadar Mavi Boncuk, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı ve Selvi Boylum Al Yazmalım filmlerinin izlendiği etkinliğin son filmi Güzel Gözler Olacak.

VATANDAŞLARA VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ MISIR, PAMUK ŞEKERİ VE MEYVE SUYU İKRAMI YAPILIYOR

Her akşam binlerce kişinin ailesiyle birlikte takip ettiği sinema gecelerinde sinema severlere çeşitli ikramlar yapılıyor.

Vatandaşlar gerçekleştirilen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, ‘’Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen bu etkinliği çok beğendik. Bu filmleri evlerimizde birçok kez izlemişizdir. Ancak burada kalabalıkta izlemek daha keyifli oldu. Belediye Başkanımız ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin devamlı yapılmasını istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım imkanının da sunulduğu etkinliğin son gününde Gülen Gözler filmi ekranlarda olacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.