SOKAK MÜZİĞİ NOKTALARI AÇILIYOR

SOKAK MÜZİĞİ NOKTALARI AÇILIYOR
01 Eylül 2021 Çarşamba 18:37

BİLECİKTE SOKAK MÜZİĞİ NOKTALARI AÇILIYOR

Bilecik’i güzelleştirmek adına birçok etkinliğe imza atan Bilecik Belediyesi, şehrin belli noktalarında “Sokak Müziği Noktası” oluşturuyor.

Tüm şehrin sanat ile buluşması için birbirinden güzel etkinliklere imza atan Bilecik Belediyesi, kuracağı “Sokak Müziği Noktası” ile de kendinden söz ettireceğe benziyor. “Sokak Müziği Noktası”nın Atatürk Parkı‘ndan başlayacağı belirtilirken; etkinliklerin Toki Kadınlar Kahvesi, Eski Hükümet Konağı ve Hanımeli Kafe gibi bölgelerde devam edeceği belirtildi.

ÜNLÜ SOKAK MÜZİSYENİ PAKO DOĞAN BİLECİKTE

“Sokak Müziği Noktası”nın tanıtımı için Bilecik’e gelecek olan ünlü sokak müzisyeni Pako Doğan, ilk konserini Atatürk Parkı’nda Perşembe günü saat 18:00’da gerçekleştirecek. Cuma günü de sevenleriyle buluşacak olan Pako Doğan ikinci konserini de Toki Kadınlar Kahvesi’ndeki “Sokak Müziği Noktası”nda, yine aynı saatte, verecek


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.