SOKAK SANATÇISI PAKO DAĞAN’DAN SOKAK KONSERİ

SOKAK SANATÇISI PAKO DAĞAN’DAN SOKAK KONSERİ

SOKAK SANATÇISI PAKO DAĞAN’DAN SOKAK KONSERİ
03 Eylül 2021 Cuma 18:13

SOKAK SANATÇISI PAKO DAĞAN’DAN SOKAK KONSERİ

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan aktivite programları kapsamında Sokak sanatçısı Pako Doğan Atatürk Parkı'nda Bileciklilere sokak konseri verdi.

Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin hazırlanan konsere katılarak, vatandaşların sokak konseri sevincini paylaştı.

BAŞKAN ŞAHİN:

‘’AMACIMIZ SOKAKLARIMIZA RENK KATMAK VATANDAŞIMIZA MORAL VERMEKTİR’’

Etkinlik hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Şahin, ‘’Bilecik’imizi başta fiziki hizmetler olmak üzere her alanda kültürel ve sanatsal aktivitelerle buluşturmaya devam edeceğiz. Başta pandeminin olumsuz etkilerini azaltmanın yanı sıra insanımıza moral ve enerji vermek istiyoruz. Sokak Sanatçısı Pako Doğan ve ekibine teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Konseri kaçıran veya tekrar dinlemek isteyen vatandaşlarımız 3 Eylül Cuma günü TOKİ (Osmangazi Mahallesi) Kadınlar Kahvesi'nde saat 20.00'daki konseri takip edebileceklerdir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.