SÖYLEŞİYE BÜYÜK İLGİ

Bilecik Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘’Korkma İyi Bir Annesin’’ adlı söyleşiye büyük ilgi oldu.

SÖYLEŞİYE BÜYÜK İLGİ
18 Mayıs 2023 Perşembe 13:34

‘’KORKMA! İYİ BİR ANNESİN’’ ADLI SÖYLEŞİYE BÜYÜK İLGİ OLDU

Bilecik Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘’Korkma İyi Bir Annesin’’ adlı söyleşiye büyük ilgi oldu.

14 Mayıs Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen söyleşide; Akademisyen Anne Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Bileciklilerle bir araya geldi.

Katılımcıların büyük bir beğeni ile takip ettiği söyleşiye, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da katılarak, söyleşi sonunda konuşmacı Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’a çiçekle birlikte Bilecik Belediyesi tarafından orta refüjlerde ekilen lavanta çiçeklerinden üretilen ürünler hediye etti.
Düzenlenen söyleşinin çok verimli geçtiğini kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Öncelikle anneler günü öncesinde düzenlediğimiz bu anlamlı söyleşiye katılan Saniye Bencik Kangal’a çok teşekkür ediyorum. Tüm annelerimizin de 14 Mayıs Anneler Günü’nü şimdiden kutluyorum. Çok verimli ve keyifli bir söyleşi oldu’’ ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal ise Bileciklilerle buluştuğu için duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür etti.

Söyleşi; Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ın konuşma sonrasında vatandaşlara kitaplarını imzalayarak, fotoğraf çektirmesiyle son buldu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.