ÜNLÜ SANATÇI BİLECİK'TE ŞAL DOKUDU

100. Yıl Kurtuluş Festivali kapsamında Bilecik’te konser vermek için ilimizde ağırladığımız Betül Demir, Bilecik bezinden yapılan ürünler ve Bilecik yöresine ait lezzetlere hayran kaldı.

ÜNLÜ SANATÇI BİLECİK'TE ŞAL DOKUDU
31 Ağustos 2022 Çarşamba 18:01

SANATÇI BETÜL DEMİR BİLECİK BEZİNDEN KENDİSİNE ŞAL DOKUDU

100. Yıl Kurtuluş Festivali kapsamında Bilecik’te konser vermek için ilimizde ağırladığımız Betül Demir, Bilecik bezinden yapılan ürünler ve Bilecik yöresine ait lezzetlere hayran kaldı.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ile birlikte Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyelerini ziyaret eden Betül Demir, dokuma tezgahına geçerek Bilecik bezinden kendisine şal dokudu.

Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti ifade eden sanatçı, kadınlar eliyle yapılan çalışmaları da mutlulukla karşıladığını söyledi.

‘’BİLECİK’TE HER YÖNÜYLE KADIN DAYANIŞMASINI GÖRDÜM’’

Bilecik’te kadın belediye başkanı görmekten de büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Betül Demir, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na görevinde başarılar diledi.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da konser kapsamında Betül Demir’i Bilecik’te ağırladıkları için duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

BAŞKAN V. SUBAŞI VE BETÜL DEMİR DOKUMA TEZGAHINA GEÇTİLER

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve Betül Demir, kadınların el emeği göz nuru birçok ürünü ortaya çıkardığı dokuma tezgahına geçerek, yapılan ürünler hakkında da bilgiler aldı.

Üzerinde Atatürk portresi bulunan Bilecik şalını kursiyerlerle birlikte dokuyan Betül Demir, yapılan çalışmalara hayran olduğunu söyledi.

Kooperatif üyeleriyle sohbet eden Betül Demir, sosyal medya hesaplarında Bilecik’e ait güzellikleri büyük bir keyifle paylaşacağını söyledi.

Sanatçı Betül Demir’e Bilecik bezinden yapılan hediyeleri takdim eden Başkan V. Subaşı, hatıra fotoğrafları çektirdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.