ZAKKUM BİLECİK’İ SALLADI!

Ünlü rock grubu Zakkum, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Bilecikli vatandaşlarla buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde eğlenceli anlar yaşandı.

ZAKKUM BİLECİK’İ SALLADI!
22 Mart 2022 Salı 09:47

GENÇLERİN GÖZDE ROCK GRUPLARINDAN ZAKKUM BİLECİK’İ SALLADI!

Ünlü rock grubu Zakkum, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Bilecikli vatandaşlarla buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde eğlenceli anlar yaşandı.

Bilecik Belediyesi kültürel ve sanatsal etkinliklerde özel girişimcilere elinden geldiğince destek olmaya devam ediyor. Kentte kültürel ve sanatsal hayatı ayakta tutmak ve korumak için Bilecik’te etkinlik düzenlemek isteyen özel girişimcilere mekan ve iletişim destekçisi olmaya devam eden Bilecik Belediyesi, Zakkum konseriyle gençlerin gönlünü bir kez daha fethetti. En sevilen şarkılarını Bilecikliler için seslendiren ünlü rock grubu Zakkum, performansıyla gençlerden tam not aldı. Neredeyse tüm şarkılara ayakta eşlik eden gençler doyasıya eğlendi. Geceye eşi Güler Tüfekçioğlu ile katılan Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, gençlerin coşkusuna dikkat çekerek; “Ülkemizin geleceği, yarınlarımızı aydınlığa taşıyacak gençlerimizle bu güzel gecede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gözlerinizdeki ışık daim olsun gençler. Bu güzel performansları için grup üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Etkinliklerimiz devam edecek. Her şey siz gençler ve geleceğimiz için.” ifadelerini kullandı.

Gençler izledikleri konserden duydukları memnuniyeti dile getirirken böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve Bilecik Belediyesine teşekkürlerini iletti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.