BAŞKAN ŞAHİN'DEN SPORA TAM DESTEK

Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Kadın Voleybol Takımı, mücadele ettiği TVF 2021-2022 Kadınlar 2. Lig 4. Grup’ta ligde kalmayı garantiledi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN SPORA TAM DESTEK
24 Şubat 2022 Perşembe 15:13

BİZİM KIZLAR’DAN İLK SEZONDA BAŞARILI TABLO!

Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Kadın Voleybol Takımı, mücadele ettiği TVF 2021-2022 Kadınlar 2. Lig 4. Grup’ta ligde kalmayı garantiledi.


Bilecik Belediye Spor Voleybol Takımı kurulduğu ilk yılında mücadele ettiği 2. Lig +. Grup’ta iyi bir performans sergileyerek ligde kalmayı başardı. Bilecik Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, oynadığı 16 maçtan 6 galibiyetle ayrılarak ilk sezon için iyi bir başlangıç yaptı. Önümüzdeki sezon bir üst lige çıkmak için mücadeleye kaldığı yerden devam edecek takım şehirde voleybol kültürü oluşmasına da öncülük ediyor. Bu sezon ortaya koyduğu başarılı performans ile altyapı sporcularına da örnek olan ‘Bizim Kızlar’ toplamda 18 sporcuya da federasyon lisansı çıkarttı.


Spora ve sporcuya olan desteğini her fırsatta gösteren Belediye Başkanı Semih Şahin; “Bilecik Belediyesi olarak sporun bütün dallarına desteğimiz her zaman tam. Spor Kulübü Başkanımız aynı zamanda Başkan Yardımcımız Melek Mızrak Subaşı ile birlikte hedefimiz bütün dallarda iyi dereceler alabilmek. Kadın voleybol takımımızın almış olduğu bu başarı bizleri hem mutlu etti hem de sporcu gençlerimiz ve bizler için büyük bir motivasyon oldu. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.


Bilecik Belediye Spor Voleybol Takımı yeni sezonda şampiyonluk için daha çok çalışacaklarının sözünü vererek desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Semih Şahin ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı’na teşekkürlerini iletti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.