BAŞKAN MÜNÜR ŞAHİN'DEN MÜJDELİ HABER

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli ilçesi için müjdeli haberi verdi.

BAŞKAN MÜNÜR ŞAHİN'DEN MÜJDELİ HABER
02 Ocak 2021 Cumartesi 14:54

TEŞEKKÜRLER OSMANELİ.BUGÜN GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSUNDA(01.OCAK.2021) POZİTİF VAKA YOK.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli ilçesi için müjdeli haberi verdi.

Başkan Münür Şahin yaptığı paylaşımda şunları aktardı; "Uzun süre sonra ilk kez “bugün pozitif çıkan vaka olmadı”.Kurallara uyduğumuzda başarabileceğimizi bir kez daha gördük. Bugünkü güzel tablo kesinlikle bizi rahatlatmasın.Zira en ufak bir ihmalle eski sayılara tekrar dönüleceğini hepimizin anladık.
En azından Osmaneli halkına kurallara uyduğu ve bugünkü güzel tabloyu oluşturduğu İçin teşekkür ediyoruz.Ve aşağıdaki tabloyu sizlerle bugünün anısına paylaşıyoruz.Tablodaki Hastalar geçmiş günlerden gelen pozitif vakalardır.
OSMANELİ GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU(01.OCAK.2021 CUMA).
Bugün Çıkan Pozitif Vakalar 0 (SIFIR),
Evde İzlenen Pozitif Vakalar 42 kişi,
Hastahanede Takip Edilen Pozitif Vakalar 5 kişi
Karantina Altına Alınan Topl.Kişi Sayısı 91 kişi 
Ağır Hasta Sayısı. 0 (sıfır)
Osmaneli halkı olarak maske,mesafe,temizlik ve birbirimizi ziyaret etmeme,kalabalığa girmeme,sokağa çıkma yasaklarına uyma ve de mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmama kurallarına uyduğumuzda covid -19 riskini en alt seviyeye inecek.Bugün moralimiz düzeldi,önümüzdeki günlerinde aynı olması bizlerin elinde.
Doktorlarımıza ve tüm Sağlıkçılarınıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.Allah onlardan razı olsun,Allah onlara güç kuvvet versin.Bu süreçte bir çok kardeşimizi,hemşerimizi kaybettik.Günde 3-4 kardeşimizi covid-19 illetinden ötürü kaybettiğimiz günleri yaşadık.Ölenler bizlerin onlara hastalığı bulaştırmamızın sonucu öldüklerini unutmayalım.Haklarını inşallah bizlere helal etmişlerdir.
Covid-19 Dan ölen kardeşlerimize,hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.Tedavi gören hemşerilerimize Allahtan şifa diliyoruz.Lütfen gevşemeyelim,birbirimizi uyaralım,bugün başardık,her gün başaralım ve kimse covid-19 olmasın,yakınlarımızın acısını ve pişmanlığını yaşamayalım.
Saygı ve sevgilerimle,
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.