BAŞKAN ŞAHİN, EKMEK TESİSİNİ KURUYORUZ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede halk ekmek ve köy ekmeği tesislerini kuracaklarını aktardı.

BAŞKAN ŞAHİN, EKMEK TESİSİNİ KURUYORUZ
13 Temmuz 2022 Çarşamba 15:09

İddiaya göre, Kurban Bayramı sürecinde uyarılara rağmen fırıncılar ekmek çıkarmadı. Bunun üzerine vatandaşlar ekmek sıkıntısını Başkan Münür Şahin'e aktarması ile halk ekmek ve köy ekmeği tesisi kurulmasına karar verildi. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Bayram günlerinde fırıncıların nöbetçi fırın belirlemek suretiyle ekmek çıkarmaları gerektiğini rica ettik.Ama görüyoruzki halktan gelen şikayetler bu bayram tavan yaptı. Osmaneli Belediyesi olarak gerekeni yaparız.Bugünden itibaren halk ekmek çıkarmak için girişimlere başlıyoruz.Belli sayıda da olsa mutlaka ev ekmeği(köy ekmeği) ve piyasa fiyatlarının altında halk ekmeği çıkaracağız.Halk ekmeği ve ekmeği tesislerimiz Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde olacak.İşimiz rekabet değil,Halkın talebine uymak ve onların yararına tedbirleri almak.Osmaneli için hayırlı bir karar olur inşallah" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.