BAŞKAN ŞAHİN, ÖĞRENCİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede öğrencilerin eğitim döneminde ulaşımdan ücretsiz faydalanacağını aktardı.

BAŞKAN ŞAHİN, ÖĞRENCİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ
12 Temmuz 2022 Salı 11:36

2022 - 2023 eğitim döneminde de öğrencileri ilçe içerisnde ücretsiz Bilecik'e gidecek olanlar için ise düşük bir maliyetle ile servis sağlayacaklarını belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Osmaneli İlk Öğretim Okulu ve Atatürk Orta Okulları inşaatları ihaleye çıktı.Osmaneli Belediyesi olarak 2022-2023 eğitim döneminde de öğrencileri gecen yıl olduğu gibi ücretsiz okullarına taşımaya devam edeceğiz.Bilecik İlimizde okuyan öğrenciler için özel servis koyuyoruz. Osmaneli Belediyesi olarak öğrencilerimizi Bilecik iline okullarına maliyetine düşük  bir ücretle taşıyacağız" dedi. 


Başkan Münür Şahin ayrıca, "Ailelerden gelen yoğun talep üzerine Başkanımız Münür Şahin Osmaneli Belediyesi olarak halkımızın isteklerine kayıtsız kalamayız.Öğrencilerimiz için gereğini yapacağız.Eğitim öncelikli konumuzdur, öğrencilerin geleceği her şeyden önemlidir,maliyetine cüzii bir ücretle Bilecik öğrenci servisimiz olacak,şehir içindede öğrencilerimizi ücretsiz taşımaya devam edeceğiz  dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.