COVİD İÇİN ÜST DÜZEY UYARILAR GELMEYE BAŞLADI

Son günlerde artan vakalara karşı üst düzey uyarılar gelmeye başladı.

COVİD İÇİN ÜST DÜZEY UYARILAR GELMEYE BAŞLADI
29 Temmuz 2022 Cuma 14:51

OSMANELİ KAYMAKAMLIĞINDAN DUYURULUR


Osmaneli Kaymakamlığından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı,  Tüm Türkiye'de Korona Virüs(KOVİD 19) vakaları yeniden görülmeye ve yayılmaya başlamıştır.

Kendi sağlığımız için ve sevdiklerimizin sağlığı için LÜTFEN KURALLARA UYALIM. market, berber, restoran, konaklama yerleri,mesire alanları,alışveriş merkezleri olmak üzere vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu yaşam alanlarında maske, fiziki mesafe ve temizlik kurallarına istisnasız uyalım.  Ayrıca taziye, düğün gibi toplumsal vazifelerin yerine getirilmesinde tedbirlere Dikkat edelim Tokalaşmaktan ve sarılmaktan LÜTFEN Kaçınalım Sosyal mesafeye dikkat edelim, tüm vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığının tavsiye ettiği Covid-19 tedbirlerine uymasını rica ediyoruz" diye tamamlandı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.