MÜNÜR ŞAHİN, ERDOĞAN'IN YANINDAYIZ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, sosyal medya hesabından paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğuna dair bir açıklamada bulundu.

MÜNÜR ŞAHİN, ERDOĞAN'IN YANINDAYIZ
08 Şubat 2021 Pazartesi 16:08

CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN YANINDAYIZ.
15.TEMMUZDA DERSİNİ ALMIYANLARA HADLERİNİ BİLDİRİRİZ.
Türk Dünyası,İslam Alemi,Ezilen Dünya Halklarının umdu ve emperyalist ülkelerin korkulu rüyası,teröre ve teröre destek verenlerin oyunlarını bozan,Türkiye'nin Doğu Akdeniz,Ege,Karadeniz'de haklarını savunan,sürekli yatırım ve projelerle Türkiye'yi Dünya'da güçlü ülke konumuna getiren,savunma sanayindeki atılımlarla Dünyayı hayrete düşüren cizgiye ulaşan,Irak,Suriye,Libya ve Dağlık Karabağ'da dengeleri 
değiştiren ve her gün güçlenen ve yükselen Lider ülke Türkiye'nin mimarı Cumhurbaşakınımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanındayız.
Bölgemizde ve Dünyada büyük güç olan ve her gecen gün yükselişini ve büyümesini sürdüren Türkiye'nin önünü kesmek için emperyalizmin bitmeyen oyunlarına içerden destek veren hainler ile yeni tezgahların planlandığını görüyoruz.Gezi olaylarından dersini tam almadığı anlaşılan terör grupları ve destekcileri emperyalist ülkeler ve içerdeki işbirlikçileri ile Boğaziçi Üniversitesinde yeni bir kalkışma başlatmak için harekete gectiler.Türkiye'nin önünü kesmeye yönelik bu hareketlere hemen ABD,Fransa başta olmak üzere hemen emperyalist ülkelerden destek gelmeye başladı.
Büyük bir çoğunluk olarak biz vatanseverler bu oyunları bozacak ve onlara gereken dersi,cevabı verecek güçte ve kararlılıktayız. 15.Temmuzdan dersini almayanlara hadlerini bildirmekten asla çekinmeyecek  bizler bu hainlere ve terör gruplarına akıllı olmalarını ve asla böyle bir hainliği sürdürmemelerini tavsiye ediyoruz.
Emperyalizme karşı savaşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği Misak-ı Milli sınırlarını, savunmamızın başlangıcı kabul ederek Suriye,Irak,Libya,Dağlık Karabağ'da,Ege'de,Akdeniz'de,Karadeniz'de ve her yerde Türkiyenin haklarını savunan ve emperyalizme karşı savaşan,mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanındayız ve desteklerimizle ona güç veriyoruz.
Emperyalizmin oyuncağı olmuş ve onların değirmenlerine su taşıyan içerdeki işbirlikçilerine,vatanseverler olarak gerektiğinde en acı dersi vermekten cekinmeyeceğiz.Gazi Mustafa  Kemal Atatürk'ün sözüyle yazımızı bitirelim;"İç bedbahlar olmasa,dış bedbahlar bir şey yapamaz".
Saygı ve sevgilerimizle,
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.