OSMANELİ BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞINDA İLK AMELİYAT

Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağına önemli yatırımlar yaparak Hayvan Hastahanesi, Ameliyathane ve Labaratuvarını hizmete alındı.

OSMANELİ BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞINDA İLK AMELİYAT
24 Şubat 2022 Perşembe 11:43

OSMANELİ BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞINDA İLK AMELİYAT VE KISIRLAŞTIRMA OPERASYONU GERCEKLEŞTİRİLDİ.


Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağına önemli yatırımlar yaparak Hayvan Hastahanesi, Ameliyathane ve Labaratuvarını hizmete alındı. 


Ayde Aliminyum AŞ yönetim kurulu başkanı Doğan Zaimoğlu ilçemizde yürüttüğümüz projelere maddi manevi desteğini her konuda sürdüryor..Bilecik ili ve cevre iller için örnek bir proje olan Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hastahanesine sağladığı maddi destekle sokak hayvanlarının kısırlaştırılması dahil,onların tedavisin sağlayacak tüm ekipmanı,labaratuvarı ve ameliyathaneyi bağışlayan değerli iş adamımız Doğan Zaimoğlu'na teşekkür ediyoruz.
Sağlık işleri müdürümüz Veteriner Hekimi Abdullah Tetik ve ekibi tarafından yapılan kısırlaştırma ve ameliyatlarla bugün Hayvan Hastahanesi hizmete girmiş oldu.
Hayvan Hastahanesinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın büyük ve küçük baş hayvanlarının tedavisi içinde yatırımlarımız devam edecek.
Osmaneli Belediyesi toplumun her kesimine genclere,cocuklarımıza,yaşlılarımıza yönelik yatırımlarını sürdürüyor.Örnek belediyeciliği ile Osmanli İlçemiz ve ilçemiz yükselişini sürdürüyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.